Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Sisustus- ja verhoilukankaat Pieksämäeltä
Tohman Tikki on Pieksämäen kangastaivas, josta saat lukemattomia erilaisia kankaita sisustukseen ja verhoiluun. Autamme sinua valitsemaan sopivimman kangasvaihtoehdon niin verhoihin, päiväpeitteisiin, pöytäliinaksi kuin mihin tahansa muuhunkin sisustustarkoitukseen. Tule löytämään ideoita ja inspiraatiota sisustukseesi Tohman Tikistä!

Verhokankaat

Haluatko makuuhuoneeseen paksut ja pehmeät vai unelmankevyet, valon läpi päästävät verhot? Entäpä miltä kuulostavat iloisen väriset verhot keittiöön? Valikoimistamme löytyy kaikenlaisia verhokankaita koko kodin ikkunoihin. Verhokankaiden ohella saat hankittua meiltä myös verhotarvikkeet, kuten verhotangot.

Verhoilukankaat

Anna uusi elämä pitkään palvelleille lempihuonekaluillesi! Tohman Tikki tarjoilee lukemattomia eri sisustuskankaita niin tuolien, tyynyjen kuin muidenkin huonekalujen tai sisustustavaroiden verhoiluun.

Vahakankaat ja pinnoitetut pöytäliinakankaat

Kuhmuinen ja kulunut pöytä saa täysin uuden ilmeen pöytäliinalla. Lapsiperheille käteviä ovat vahakankaat, jotka on helppo puhdistaa. Sisustajalle taas tarjoamme persoonallisia vaihtoehtoja useissa eri kuoseissa tai väreissä.

Päiväpeite tikkikankaat

Kun sänky on pedattu, on koko makuuhuoneen ilme heti siistimpi. Päiväpeite myös suojaa petivaatteita pölyltä ja lialta. Jos makuuhuoneen yleisilme on kirjava, yksivärinen päiväpeite rauhoittaa sisustusta. Jos taas kaipaat lisää ytyä valjuun sisustukseen, voit lisätä eloa huoneeseen värikkäällä tai kuvioidulla päiväpeitteellä.

Keinonahkat ja verhoiluplyyshit

Vauhtia ja villiä menoa sisustukseen tuovat upeat verhoiluplyyshit sekä keinonahkakankaat, joilla saat aikaa näyttäviä yksityiskohtia sisustukseen. Tee näistä persoonallisista kankaista esimerkiksi uudet sohvatyynyt tai päällystä koko sohva!

Puuvillakankaat: yksiväriset ja painetut

Puuvillakankaita löytyy valikoimistamme lukemattomissa eri kuoseissa ja väreissä. Puuvillakankaat ovat monikäyttöisiä ja edullisia.

Asustekankaat

Asustekankaista löytyy vaihtoehtoja. Voit valmistaa itse esimerkiksi laukun, päähineen, kaulahuivin, kauppakassin tai minkä tahansa asusteen vain haluatkin. Henkilökuntamme auttaa mielellään oikean kankaan etsinnässä. ja ideoinnissa.

Edulliset amerikkalaiset tilkkutyökankaat

Onko sinulla pieniä lapsia, lapsenlapsia tai sukulaisten tai ystävien lapsia? Tilkkutäkki on suloinen lahja pienokaiselle, ja voi säilyä tunnearvoltaan rakkaana esineenä aikuisikään asti. Toki tilkkutäkki sopii hauskaksi lahjaksi aikuisellekin! Meiltä saat kivat kankaat tilkkutäkin tekoon.

Levyvanut: useita vahvuuksia

Levyvanut ovat monikäyttöisiä ja niillä voi topata tai pehmustaa esimerkiksi peitot. Levyvanu käy myös talvisiin asusteisiin lämmikkeeksi.

Tervetuloa ostoksille!

Tohman Tikki on kangastaivaasi Pieksämäellä. Lukemattomat sisustus- ja verhoilukankaat odottavat sinua – tervetuloa palvelevaan kangaskauppaan!